ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


16 σχόλια:

 1. ΟΙ ΠΟΛΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ellasdimokratia.wordpress.com

  http://ellasdimokratia.wordpress.com/2012/10/30/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B6/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τη διεύθυνση αλληλογραφίας σας και το email επικοινωνίας σας για τη κοινοποίηση της αλληλογραφίας μας.Το Eimail μας είναι:espepel@freemail.gr
  εκ της Ενώσεως Στρατιωτικών Περιφέρειας Πελοποννήσου
  Αλέξανδρος Σεραφειμίδης
  Σμίας (ΟΑΑΔ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. H εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρουσιάζει σφάλμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..

   Διαγραφή
 4. ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΣ. 6985578291 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ Ε.Ε ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟ ΥΕΒΡΟΥ;ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΛΗΡΗ ΝΩΧΕΛΙΚΟΤΗΤΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΝ ΕΝΩΣΗ ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. νωχελικοτητα δεν υπαρχει να εισται σιγουρη.. προσπαθουμε να τελειωσουμε με τα θεματα της ενωσης μας και γρηγορα θα ειμαστε ενεργη στα δρομενα.. ευχαριστουμε για την κατανόηση..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΜΑΘΕ ΡΕ ΕΠΟΠΑΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΕΣ!!ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΕΠΟΠΑΡΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΣ ΕΒΡΟΥ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Σας ευχαριστούμε κύριε ανώνυμε για τα καλά σου λόγια. Εμείς συνεχίζουμε και χωρίς εσένα. Όσο για τον θεσμό που έθιξες είσαι πολύ μικρός για να κρίνεις τους ΕΠΟΠ. Ηγούμαστε της προσπάθειας ίδρυσης της ένωσης του Έβρου, Και όχι της ένωσες του Έβρου όπως γράψατε παραπάνω.. καλή συνέχεια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Δωστε μας στοιχεια επικοινωνιας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. καλημερα. πως μπορω να κανω εγγραφη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΕΝΩΣΗ ΒΟΔΙΩΝ ΕΠΟΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Καλησπέρα.
  Θα ήθελα να υποβάλλω μια απορία μου σχετικά με τη δήλωση του εισοδήματος έτους 2013.
  Τον Αύγουστο του 2012 ψηφίστηκε η περικοπή του εισοδήματός μας, η παρακράτησή του όμως άρχισε από το 2013.
  Στις βεβαιώσεις αποδοχών έτους 2012 εμφανιζόταν οι αποδοχές χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι αναδρομικές κρατήσεις που έγιναν από 8/2012 έως 12/2012 με αποτέλεσμα να φορολογηθούμε για ποσό μεγαλύτερο από αυτό που στην πραγματικότητα λάβαμε.
  Σε επικοινωνία με το αρμόδιο για τη μισθοδοσία μου ΚΤΣ μου γνωστοποιήθηκε ότι το ποσό αυτό δεν αφαιρέθηκε από το εισόδημα του έτους 2012 γιατί η επιστροφή του παρακρατήθηκε από τη μισθοδοσία του 2013 οπότε θα εμφανισθεί μικρότερο το καθαρό ποσό που εισπράχθηκε το 2013. Παρά τις διαβεβαιώσεις του ΚΤΣ παρατηρώ οτι και φέτος το ποσό που παρακρατήθηκε το 2013 αναδρομικά από τον 8/2012 δεν έχει αφαιρεθεί από το σύνολο του καθαρού εισοδήματος.
  Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ με τη σχετικά φτωχή μου γνώση στα λογιστικά είναι οτι φορολογηθήκαμε για ένα αρκετά μεγάλο ποσό το οποίο όμως επιστρέψαμε.
  Μπορεί να κάνω λάθος γιατί όπως προείπα οι γνώσεις μου στα λογιστικά είναι περιορισμένες και το φορολογικό μας σύστημα πολύπλοκο, όμως αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο είναι γνωστό στην Π.Ο.Ε.Σ? Έχει γίνει κάποια ενέργεια για την αποκατάσταση της αδικίας?
  Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος, εάν είναι δυνατό να με ενημερώσει ή να με παραπέμψει σε κάποιον αρμόδιο
  mail: nikos936@windowslive.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Καλησπέρα.
  Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή